Tisztelt Látogató!

Üdvözlöm a gömbpanorámával foglalkozó oldalamon! A hagyományos fotóknál sokkal többet mond, egy-egy elkészített gömpanoráma, esetleg virtuális túra. Kérem tekintse meg a feltöltés alatt lévő galériában néhány munkámat.

Szállodák, éttermek, múzeumok, szórakozóhelyek, rendezvény helyszínek, bemutatni kívánt közterületek, templomok, eladó ingatlanok bemutatására is kiváló újszerű interaktív megoldás.

Ezeken túl mindenkinek, lehetőség, aki fantáziát lát ebben az innovatív és egyedi megoldásban, bemutatni a termékét, szolgáltatását.

Ha kérdése van, hívjon bátran. Elérhetőségek a „Kapcsolat” menüpont alatt.

Üdvözlettel:
Pelikán Béla

AFK Airsoft Team Keszthely

„A.F.K. Kulturális, Szabadidős és Sportegyesület
Célok: Egyrészt az airsoft sport széles körű népszerűsítése és megismertetése, másrészt olyan szórakozás, időtöltés nyújtása, mely segíti a csapatmunka, az összetartás és a becsületesség fejlődését, de emellett izgalmas sportolási lehetőséget is biztosít mindenki számára.

A sport támogatását tekinti céljának, és alapvetően sportpropagáló céllal alakul meg. Feladatának érzi a bemutatókon, népszerűsítő eseményeken való részvételt, tagjai sporttevékenységének előmozdítását, fejlődésükhöz szükséges feltételek biztosítását. Az airsoft játékot mindenki számára elérhetővé tegye.”

forrás: http://www.afkairsoft.com/