Tisztelt Látogató!

Üdvözlöm a gömbpanorámával foglalkozó oldalamon! A hagyományos fotóknál sokkal többet mond, egy-egy elkészített gömpanoráma, esetleg virtuális túra. Kérem tekintse meg a feltöltés alatt lévő galériában néhány munkámat.

Szállodák, éttermek, múzeumok, szórakozóhelyek, rendezvény helyszínek, bemutatni kívánt közterületek, templomok, eladó ingatlanok bemutatására is kiváló újszerű interaktív megoldás.

Ezeken túl mindenkinek, lehetőség, aki fantáziát lát ebben az innovatív és egyedi megoldásban, bemutatni a termékét, szolgáltatását.

Ha kérdése van, hívjon bátran. Elérhetőségek a „Kapcsolat” menüpont alatt.

Üdvözlettel:
Pelikán Béla

Szent Domonkos Étterem

Szent Domonkos Étterem Várvölgy
„Tisztelt Látogató! Engedje meg, hogy röviden, pár szóval bemutatkozzunk, kicsit meséljünk magunkról.

A mese szó használata nem véletlen, maga a megvalósítás, és a létrejött épület is kicsit meseszerű. A vendéglő 12 éven át épült, formálódott kizárólag mesteremberek kézi munkájával, egy régi mérlegház illetve Áfész egység helyére. A mérlegház mérlegterében ma borpince várja a borkedvelőket gazdag borkínálattal, a Kárpát-medence borvidékeiről származó gyönyörű borokkal.

Található még első és hátsó terasz és egy 120 fős rendezvényterem is rendelkezésre áll, valamint a földszinti részen két különálló vendégtér várja a Tisztelt Látogatót. A "Szt. Domonkos kertjében" különleges szépségű és építésű kemence csalogat pizzára, lángosra, sültekre, különleges alkalmakra.

A "világvégén" ebben a kis zalai faluban élünk és itt is szeretnénk maradni, a vidéki emberek vendégszeretetével, kedvességével, bízva abban, hogy sokan szeretik és keresik ezt az életformát.

Jöjjön el Ön is! Tapasztalja meg a vidéki, falusi emberek vendégszeretetét, kóstolja meg borainkat,ételeinket.

Hagyomány! Tisztelet!

Torma Béla vendéglős”

forrás: http://www.sztdomonkos.hu

További gömbpanoránák az étteremről a galéria menüpont alatt tekinthetők meg.