Tisztelt Látogató!

Üdvözlöm a gömbpanorámával foglalkozó oldalamon! A hagyományos fotóknál sokkal többet mond, egy-egy elkészített gömpanoráma, esetleg virtuális túra. Kérem tekintse meg a feltöltés alatt lévő galériában néhány munkámat.

Szállodák, éttermek, múzeumok, szórakozóhelyek, rendezvény helyszínek, bemutatni kívánt közterületek, templomok, eladó ingatlanok bemutatására is kiváló újszerű interaktív megoldás.

Ezeken túl mindenkinek, lehetőség, aki fantáziát lát ebben az innovatív és egyedi megoldásban, bemutatni a termékét, szolgáltatását.

Ha kérdése van, hívjon bátran. Elérhetőségek a „Kapcsolat” menüpont alatt.

Üdvözlettel:
Pelikán Béla

Hévíz Hotel Aquamarin

Nászutas lakosztály – Hotel Aquamarin Hévíz
„Hotel Aquamarin★★★ Hévíz - a gyógyító pihenés Otthona!
A hotel Hévíz nyugodt, csendes városrészében található egy közel 1,5 hektáros parkosított területen (ahol az öreg víztorony áll) a központtól 5 perc sétára.

Saját tulajdonú mélyfúrású kúttal rendelkezik, mely 117,9 m mély és percenként 200 liter 41-42°C hőmérsékletű, kénben gazdag vizet termel. A szállodában két beltéri termálmedence és egy 160 m2-es szabadtéri fürdőmedence található. Az egészségügyi szolgáltatások a saját kútból nyert gyógyvízre épülnek. A kezelések TB által támogatottak!

A belső (régebben épült) „A” épületrészben 40 szoba, az újabb (2009 elején teljesen felújított) „B” épületszárnyban 56 renovált szoba található. A két szárny összesen 186 fő elhelyezésére alkalmas.”

forrás: http://hotelaquamarin.hu